Feng shui simboli sa Tajlanda-VIDEO

Video clip-ovi koji su snimljeni da pomognu u shvatanju nauke feng shui. Da bi mogli da razumete šta je feng shui i kojim se simbolima predstavljaju neke emocije, momenti, delanja i prilike.

Takodje i pogledati  slike sa raznih putovanja  jer šire vidike i pomažu u percepciji Planete Zemlje i našeg bitisanja na njoj.

 

 

I deo-Proizvodi od tikovine i kao Feng shui lekovi-Tajland kroz prizmu Feng Shui-Pogledajte par feng shui lekova koje mozete koristiti u ljubavi, ugledu, trazenju posla, karijeri, vecem novcu i prilivu novca, partnerstvu, otvaranje biznisa…

 

II deo- Prodavnica nameštaja i ukrsnih predmeta od tikovine.Tajland kroz prizmu Feng shui…pogledajte jos neke Feng shui lekove koje mozete naci u nasim nekim radnjama.

 

VIDEO- FONTANA pred ulazak u hram, ZVONO, VRHOVI na krovovima su krljusti zmije kobre koja je zastitila Budu tokom meditacije.Unutrasnjost Hrama Wat Pho–Lezeceg Bude. Poznat po mestu gde je Skola veoma poznate Tajlandske masaze.

I video clip-Hram Ležećeg Bude-Wat Pho – Bangkok, Thailand- Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho)
Blizu Velike Palate (Grand Palace) nalazi se Hram Lezeceg Bude. Najveci i najstariji hram u Bangkoku. Napravljen je u svrhu slavlja Rama III (1824 – 51). Dugačak je 45 m a visok 16 m.
Presvučen je sa listićima od pravog zlata. Oči i tabani su dekorisani sa sedefom.

 

II video clip-Hram Ležećeg Bude- Hram Wat Pho u Bangkoku, Thailand #fengshuisrbija
Na tabanima se nalazi 108 uređenih panela ili tačaka. Oni prikazuju povoljne simbole po kojima se Buda identifikuje kao cveće, plesači, beli slonovi, tigrovi i oltarski pribor

 

III video clip- Hram Ležećeg Bude-Wat Pho – Bangkok, Thailand
Pored statue ležećeg Bude, postavljeno je 108 bronzanih posuda u hodniku koji ukazuju na povoljnih 108 likova Bude. Ljudi spuštaju novac u ove činije jer se veruje da donosi sreću.

Video snimala i komentarisala:

Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod sertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142

[subscribe2]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju