Ljudi sa Marsa- dokaz da su živeli-VIDEO

by | Aug 28, 2012 | Blog, Home | 0 comments

U poslednje vreme, zahvaljujući brzom širenju informacija preko interneta, pojačalo se interesovanje za Kosmos, Mlečni put (naša galaksija) i ostale planete u Sunčevom sistemu.

Na „Kjuriositijevim“ snimcima se vidi ljudski prst, objekat u obliku kupole, cipela ili sandala i neobično biće. Da li su te anomalije realne, samo trik ili odsjaj nečeg drugog, na vama je da prosudite – napisao je Stiven ispod video-snimka postavljenog na sajt Jutjub.

Pogledajte ovde promene na Planeti Zemlji VIDEO do 2012.

A dole pogledajte od 2013.

Promene na Planeti i ljudima posle 2012, dakle od 2013. godine

Nema više potrebe očekivati vesti na televiziji da bi čuli ovakve fascinantne, pa i očekivajuće informacije iz Kosmosa.
Nismo sami!
Na Marsu su živeli ljudi!
 
                Među stenama, lovci na vanzemaljce prepoznali ljudski prst
Izvor:

kurir-info.rs

“- Britanac, pripadnik grupe „Obelodanjivanje vanzemaljaca“, na slikama „Kjuriositija“, snimljenim na Crvenoj planeti, uočio ljudski prst, sandalu i čudno stvorenje koje se smeje

NJUJORK – Neobični pronalasci

Robot „Kjuriositi“, kojeg je NASA poslala na Mars da bi ispitao njegovu površinu i postojanje nekog oblika života, otkrio je ostatak ljudskog prsta, sandalu i neobičnu životinju koja izgleda kao da se osmehuje. To je na fotografijama i video-snimcima, koje je mašina poslala neposredno nakon što je krenula na svoju prvu vožnju po Marsu, uočio pripadnik grupe „Obelodanjivanje vanzemaljaca“ iz Britanije.

mars-marsovac-zivot-ljudi-sandala-grupa-obelodanjivanje-vanzemaljaca-robot-1346099133-202306

Čovek koji se internetu potpisuje kao Stiven Hanard ADGUK (StephenHannardADGUK) uveren je da su na Marsu nekad živeli ljudi.

– Na „Kjuriositijevim“ snimcima se vidi ljudski prst, objekat u obliku kupole, cipela ili sandala i neobično biće. Da li su te anomalije realne, samo trik ili odsjaj nečeg drugog, na vama je da prosudite – napisao je Stiven ispod video-snimka postavljenog na sajt Jutjub.

Pored neobičnih predmeta na snimku, on je primetio i nekoliko svetlećih objekata koji su leteli nebom iznad Marsa i posle nekoliko trenutaka se izgubili iz kadra.

Ipak, eksperti za fotografije i video-zapise tvrde da su neobični predmeti samo proizvod malih grešaka koje su nastale na snimcima.

– Siguran sam da su to samo mrtvi pikseli na fotografijama. Sve CCD kamere, poput one koju ima „Kjuriositi“, prave takve greške. To je posebno očigledno u Marsovoj atmosferi, koja je bezlična, pa te greške više dolaze do izražaja – rekao je Mark D’Antonio, video-analitičar iz Mutjual UFO netvorka.

Otkad je „Kjuriositi“ sleteo na površinu Marsa, 6. avgusta, NASA nije izdala nikakvo saopštenje da je na toj planeti primećen neki oblik života ili predmet koji bi ukazivao na to da je čovek nekad tamo bio prisutan.

Međutim, cela misija je smišljena da bi dokazala da je na Crvenoj planeti nekad bilo vode, samim tim i života. Mnogi veruju da je „Kjuriositi“ već našao dokaze da je život tamo postojao, ali da se oni još kriju od očiju javnostii

Marsovac Sandala Laserom razbio stenu

„Kjuriositi“ je pre nekoliko dana prvi put uspešno iskoristio svoj snažni laser, dizajniran za analizu mineralnog sadržaja stena na Marsu, i razbio veliki kamen za svega 10 sekundi.

Pored toga, inženjeri iz NASA počeli su s pripremama za „Kjuriositijevu“ narednu fazu u kojoj će robot prvi put početi da koristi i svoju ruku. On će njome ispitivati uzorke tla s Marsa. Robotska ruka, pored bušilice, ima i manju kameru, spektrometar, kašičicu i mehanizam za mrvljenje i prosejavanje delova stena, koje će „Kjuriositi“ čuvati.”

Autor teksta: Mima MikovicSertifikovani kristaloterapeut by IPHM

  info@fengshuisrbija.com  ili             na  telefon: 061 63 43 143 i    061 63 43 142

www.fengshuisrbija.com      FejsBuk strana

 Ovde kliknite za  Pinterest     @fengshuisrbija

[paypal_donation_button]

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: