Kako da vam zamiriše kupatilo

by | Jan 13, 2016 | feng shui, Home | 0 comments

Sigurno ste do sada  upoznati sa svim problemima oko loše energije kupatila. Ona imaju posebno loš utucaj na sve ukućane. Pogotovo zavisi na kojoj strani se nalaze. Ako je na strani sveta severozapada imaju loš uticaj na oca porodice ili menadžera.

Ovde možete nešto više pročitati o nameštanju i detaljima u kupatilu.

Feng shui KUPATILO

Gde treba da bude kupatilo

Ako se nalaze na jugozapadu, nije dobro za majku, ženu ili menadžerku. Takođe je napadnuta energija partnerstva ili nemogućnost nalaženja nove veze. Ako su u centru stana  ili prostora, napadnuti su svi sektori ili bagve. Bilo gde da se nalaze nose lošu energiju. Na kraju, negde moraju da budu, zar ne?Pročitajte Pazite kada kupujete stan, gledajte raspored

Zato postoje feng shui lekovi koji pomažu da se anuliraju shar chi ili najlošije energije. Tako i ktonske energije ili podzemne, koje su poznate kao loš miris od wc šolje, slivnika i kanalizacije. Evo jedan jednostavan i jeftin feng shui lek. Nabavite bilo koje eterično ulje u apoteci, zdravoj hrani ili nekim drugim radnjama. Nešto više pročitajte ovde o aromaterapiji i mirisnim uljima

 

72ce8c4a-17a1-4e8b-9c33-a81bdce9e4e9    Uzmite svoje kristale, neko kamenje ili školjke koje ste skupljali na moru. Stavite ih u staklenu ili keramičku posudu . Izbegavajte metalnu jer može da oksidira od jakog koncentrata eteričnih ili esencijalnih ulja. Ukapajte par kapi na kamenčiće ili kristale. i dodajte par sveća.  Možete od 10-20 u zavisnosti od kvadrature kupatila. Ako volite, napravite više posudica.

Držite u blizini wc šolje, da anulira lošu ktonsku energiju i mirise kanalizacije. Kod kade ili tuš kabine  da uživate u mirisu tokom kupanja.

U pregradu gde držite peškire, obavezno stavite jer se pojačava lekovito dejstvo eteričnih ulja, kada ih upiju peškiri, a vi ih koristite. Ovde pronađite neke recepte o eteričnim uljima ili aromaterapiji, za spavaću sobu, za bolju koncentraciju ili za glamurozniji efekat. Odabir eteričnih ulja isključivo zavisi od vaših afiniteta.

Najpoznatija i veoma jakog i prijatnog mirisa: lemon grass ili limunova trava, cimet, limun i narandža, menta ili nana, eukaliptus u kombinaciji sa limunom, lavanda i drugi. Odaberite sami svoje mirise i napravite sami svoju kombinaciju.

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: