KRISTALI U FENG SHUI 2

by | Oct 24, 2012 | Home, Kristali | 0 comments

Nastavak Kristali u feng shui 1

DNEVNA SOBA

Dnevna soba je najvažnija soba u nekoj familiji. Smatra se kao jedna celina za sebe, jer se tu skupljaju svi ukućani. Dele lepe ali i negativne dogadjaje i emocije tokom dana. Jako loše elektromagnetne energije od TV ili DVD i ostalih električnih uredjaja, dovode do pojačavanja loše chi energije u sobi .

gorski kvarc prostor

Za čišćenje, purifikaciju i sakupljanje loših ili patogenih energija u sobi koristite KRISTAL KVARC ILI GORSKI KRISTAL. Može da stoji kod TV ili na stolu u dnevnoj sobi. Manji ili veći komadi, važna je njegova funkcija.

roze i gorski kvarc za prostor    roze kvarc

Tirkiz i komad rozenkvarca će sprečiti glavobolje, koje mogu biti izazvane od strane TV-a. Takodje i rozenkvarc održava dobru komunikaciju i širi ljubav, pa je dodatak za rodonit. Važno je da se redovno čiste i pune kristali.

DEČIJA SOBA

Kod dece često dolazi do noćnih mora i strahova u toku noć. Pomoć u  ovom je postaviti skup raznih kristala.  Dajte deci da ih aranžiraju po sopstvenom osećaju svako veče, u zavisnosti od toga šta ih muči. Oni će se osećati srećnim što su zaštićeni.

Takođe je lepo da visi kvarcni kristal kao dinamičan deo duge u prozoru, tako će soba kada svane jutro, biti okupana duginim bojama.

7

Lampa sa morskom soli ili himalajsku lampu bi bilo veoma  ovde dobro postaviti.  Deca imaju mnogo električnih  igračaka ili računar u sobi.

TRPEZARIJA

Trpezarija predstavlja jednu važnu prostoriju, kao produžetak kuhinje. U kuhinji se sprema hrana potrebna našem telu. Ali  kao osnovni postulat jeste način pripreme hrane i što je još važnije,  način unošenja.  Za smirenost i dobro varenje, u trpezariji je dobra ideja da stavite kristale kao što je crveno tigrovo oko  i plavi ahat.

IMG_20150915_115317

Postavite u trpezariji Lapis lazuli i plavi topaz, da obezbedi prijatnu konverzaciju tokom obroka. Kristali mogu da se stave kod aroma lampe, sveća ili  lustera iznad stola.  Relaksiraju i bezbedjuju nežnu ambijentalnu atmosferu.

Pročitajte ovde AROMATERAPIJA I MIRISNA ULJA-ETERICNA ULJA I ESENCIJE

KANCELARIJA

Poznato je da kompjuter proizvodi svu zagađenu energiju. Ljudi zarobljeni u kancelariji su odsečeni od prirodnog snabdevača negativnih jona, kao što su sunce i vetar.

Zbog pozitivnih jona koje proizvodi  kompjuter i elekrika uopšte, najoptimalnije e staviti lampu od kristalne soli ( himalajska lampa).

Takodje, par različitih kristala stavite na vrh ili pored kompjutera.

rp_kristali-sareni.jpg

Stavite obsidijan pored miša kompjutera i držite ruku na njemu, tokom rada. Za bolje odvodjenje loše energije i kompjutera i nestanak bola u ruci.

IMG_20150725_092722Ili pored ulaznih vrata ili protiv “uroka” privezak hematit.

Čstite ih u redovnim intervalima kroz vodu ili na način vama poznat .

Pročitaje ovde  Čišćenje i punjenje kristala

Ako ne znate da li su se zaprljali i kada da ih očistite, uradite test. Uzmite ih u ruku i stanite kod računara sa ispruženom rukom sa strane tela. Zamolite nekoga da vam pritisne ruku na dole svom snagom. Ako vam ruka padne, kristali su se uprljali.

Možete da uradite isti test sa mobilnim telefonom. Ako vaša ruka padne, onda je potrebno da stavite na poleđini telefona, malu traku sa kristalnim kvarcom.

*Odricanje:Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

 

Mima Miković, inostrano sertifikovaniFeng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM,pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: