Hrana, odnos yin i yang i zdravlje

by | Oct 22, 2023 | Blog, feng shui, Home | 0 comments

Šta je najvažnije oko hrane

Mnogi se pitaju zašto ovoliko priče o hrani u poslednjih par decenija a pogotovo sada aranije nije bilo.  Harmonija, odnos, kritika i sve što postoji kao deo naših emocija se prenosi mislima na našu hranu. Biranje u supermarketima, odnos ka bojama, nazivima i ostalim Call to Action (poziv kupcu-pravi PR naziv) je osnovni vid marketing kampanje.Mnogi se pitaju zašto ovoliko priče o hrani u poslednjih par decenija a pogotovo sada aranije nije bilo. Na žalost, nije to priča nego se u tim drevnim vremenima spremala hrana kod kuće uz svoje brašno, voće, povrće. A sada? Pogledajte gradove gde moraš da kupiš i brašno iz radnje ako sam želiš da praviš hleb a da ne govorim o drugim stvarima. ZATO se priča, jer u toj hrani ne postoji balans dobrih i loših supstanci. Odnos yin i yang energije i kroz hranu je prikazan. . Priča je i odrugim stvarima, kao što sam navela ovde

GMO hrana u našem tanjiru

Harmonija, odnos, kritika i sve što postoji kao deo naših emocija se prenosi mislima na našu hranu. Biranje u supermarketima, odnos ka bojama, nazivima i ostalim Call to Action (poziv kupcu-pravi PR naziv) je osnovni vid marketing kampanje. Mnogi i pored obaveze da pišu sastav na kutijama se oglušuju ili zamaskiravaju raznim skraćenicama, slikama i ostalim zamaskiranim pojašnjenjima. I onda se ljui pitaju šta se dešava. Zašto ima toliko novih čudnih bolesti na planeti?Pa naravno kada jedemo kojekakve konzervanse, aditive i ostalo što utičena naš organizam.

 

EMULGATORI u ishrani-Paznja za zdravo telo

Ovi simboli na ambalaži su iz novijeg vremena.Šta piše na kutiji ili konzervi? Od čega je napravljena flaša za vodu i koliko dugo traje neka krema za lice kada se otvori?
Pa hajde da naučimo, jer je to veoma važno.
Istražujemo: Da li znamo šta kupujemo
Da li je neki proizvod opasan ili zapaljiv, koliko traje nakon što ga otvorimo, može li da se reciklira, ima li povratnu ambalažu, da li je organski ili bez glutena?
Odgovori na sva ta pitanja nalaze se na ambalaži proizvoda, ali prikazani slikama i simbolima koje većina građana ne razume.Pročitajte ovde više i slike tih simbola

Pregled videa u pojašnjenjima teme

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: