Figurice koje privlače novac 2

by | Jul 20, 2016 | Feng shui simboli, Home | 0 comments

Feng shui simboli za jaku sheng chi enegiju zdravlja, sreće, blagostanja, novca i ljubavi.  II deo- magazin Magična zona. U prošlom broju  pričali smo o značaju simbola kao feng shui čistača, tj. pojačivača energija.

 

U prošlom broju pričali smo o značaju simbola kao feng shui čistača, tj. pojačivača energija. Njihov zadatak je da privuku sreću, blagostanje i da neutrališu uticaj loših energija. Kako smo već pomenuli, pravilo je da birate i postavljate samo one figurice koje izazivaju prijatnost u vama i koji vam se dopadaju. Ako ste dobili neku figuricu na poklon, a vama se ne dopada, nemojte je držati u kući. Pravilo je da se figurice i simboli ne drže zatvoreni u kutijama i fiokama jer onda im se slabi uticaj.

Opšte poznati feng shi simboli za privlačenje finansija su figurice Bude, delfini, žabice, kornjača, kristali i drugi.

Figurice i kristali za novac-1

KRISTAL CITRIN

Kristaloterapeuti ističu da je citrin odličan za jačanje samopoudanja, te da je to kamen koji privlači poslovni uspeh, napredovanje u karijeri ili novi posao.

Pomaže u lečenu apatične i tužne dece a učenike i studente stimuliše da uče.

Prema klasičnom učenju feng shui načela, vezane za strane sveta, citrin bi trebalo držati na jugoistoku, jer se ta oblast povezuje sa novcem i bogatstvom.

Oblik bi trebal da odaberete onaj koji se vama dopada, bilo geodu, klaster, štapić, kuglu, drvce. Citrin nosite kao privezak za ključeve, od stana, firme, ili lokala. Dame mogu da ga nose i oko vrata. Od položaja Letećih godišnjih zvezda, izuzetno je dobro držati u stanu drvo citrinajer privlači bogatstvo.

Kristal CITRIN, za samopouzdanje i novac

KRISTALNO DRVCE

Drvo simbolizuje stabilnost, ras,t dug život ali i nova znanja. Lišće na drvet simboliše izobilje. Kristalno drvce može privući novac, poslovni uspeh, i dobro zdravlje kao i ljubav. U zavisnosti od namene, postavlja se kristalno drvce sa odredjenim kamenjem za “lečenje” ili pojačavanje energije prostora.

Najpopularnija su drvca izradjena od citrina i žada za novac, roze kvarca za ljubav, korala za seksualnu jaku energiju, gorskog kristala za dravlje, ametista za mudrosti učenje. Na jugostoku držite drvce od citrina kao i  na jugoistoku vašeg radnog stola.

 

KRISTALNE FASET KUGLE

Kristalne faset kugle su poznati feng shui simboli za jaku sheng chi enegiju zdravlja, sreće, blagostanja, novca i ljubavi.

Ove kugle skupljaju yang chi od sunca i akumuliraju je. Pokretanjem one se rasipaju po celom stanu i svetlosni zraci dopiru u svaki ćošak prostora, prelivajući se u spektru duginih boja, koje u stvari predstavljaju sve boje čakri na našem telu.

Fasetne kzgle emituju isceljujuću energiju i za prostor i za ukućane. One sedrže u posovnom prostoru kako bi povećale priliv novca. U kući za sve gore navedene enegije. Bitno je da budu pri izvoru svetlosti, na prozoru, ili kod lampi. Više o faset kuglama pogledajte ovde 

 

 

 

 

 

 

****Ne garantujem niti potvrđujem bilo koji od tvrdnji koje se odnose na metafizičke i alternativne isceliteljske moći ovog ili bilo kojeg drugog kristala ili kamena. Ove informacije se ni na koji način ne smeju koristiti kao zamena za medicinski savet.

Autor teksta za MAGIČNA ZONA:Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

 

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: