Koji su najbolji saveti za vas?

by | Aug 23, 2015 | Home, usluge | 0 comments

Uvek postoji dilema da li vam je potreban baš taj FENG SHUI. I zašta on služi? Takodje i šta je životni trener ili life coach. Životni trener uz pomoć mnogih nauka, dolazi do pravih odgovora i rešenja, kao i feng shui savetnik.

Da li dobro spavate

Uvek postoji dilema da li vam je potreban baš taj FENG SHUI. I zašta on služi?  Takodje i šta je životni trener ili life coach. Životni trener uz pomoć mnogih nauka, dolazi do pravih odgovora i rešenja, kao i feng shui savetnik.

Feng shui služi da bolje spavate, radite i da otklonite negativnu energiju iz kuće ili poslovnog prostora. Da nađete novi posao ili prebrodite prepreke životne.

No, kada znate da je feng shui veoma sličan slovenskom građenju kuća koje su primenjivali naši stari narodi na Balkanu, shvatite da tu ipak “ima nešto”.

Sećate se da u selima postoje ljudi koji rašljama pregledaju placeve, da bi našli vodu za bunar.

Takođe, u gradovima je postojao DUB /detaljan urbanistički plan/ koji je primenjivao relativno dobro pravila gradnje zgrada, parkova, itd…ali ipak po nekim pristojnim pravilima. Ovo se izgubilo i danas svako gradi kako misli da treba. Stoga se dešavaju situacije da stanar dobije novu zgradu koja se oslanja na njegovu terasu ili prozor, dalekovodi idu uz terasu ili celo naselje, itd. Groblja ili bolnice su uz vašu kuću ili zgradu, poslovni prostor vam se čini kao da vas guši i posao je blokiran..

Da bi znali koji stan da kupite, kako da uredite prostor po pravilima za bolje zdravlje, život, za bolji posao, tu vam pomaže feng shui savetnik ili konsultant.

FENG SHUI MOŽE DA POMOGNE!(ovde pogledajte šta je feng shui)

 

 Feng Shui Srbija Gostovanje Mime Miković na TV Kopernikus Prica o feng shui, interakcija kosmičke energije sa ljudima i prostorom. Blokade u stanu i kako ih ukloniti. Koje boje su odlične po feng shuiju- i za prostor ali i za ljude

Pogledajte i ostala TV gostovanja.

Šta se radi na feng shui konsultacijama

 

              
Životni trener uz pomoć mnogih nauka, dolazi do pravih odgovora i rešenja, kao i feng shui savetnik.
Dajem savet: Pri kupovini ili rentiranju stana ili ofisa 

Otklanjanju blokada i zastoja energija u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Naravno, blokada u vašem životu, generalno.  Savet kako da postavite, krevet, radni sto, televizor, ekran kompjutera. U Vašoj kući ili poslovnom prostoru.

Posle analize, dobijate detaljnu mapu i elaborat (po dogovoru) kako da napravite najoptimalniji raspored prostorija. Dobijate i Feng shui magični kvadrat za lakše shvatanje i primenu kod kuće

Takođe i način komunikacija sa kolegama, vašim zaposlenima ili nekim CEO direktorima.

Kojom bojom da ofarbate zidove, postavite nameštaj, slike, ogledala, cveće. Kako da popravite lošu postavku kupatila u stanu ili poslovnom prostoru.

Savet kako da optimalno uredite kuhinju i trpezariju. Kako da opremite poslovni prostor i da proteče energija novca i uspeha.

Uradiću Vaš lični Feng Shui. Kada imate urađen vaš lični Feng Shui znaćete:

lični broj KUA koji vam daje 4 optimalna pravca i 4 nepovoljna pravca, koje nove aspekte da očekujete, kako da izgradite odnos prema hrani, odeći, koji nakit i koje kristale da koristite po odredjenom elementu…

Element pod kojim podpadate koji vam daje vaše lične osobine kao i optimalno mesto u prostoru. Takodje je u vezi sa načinom opremanja stana, bojama koje volite. Direktno je vezano i za vaše lično eksponiranje u privatnom i poslovnom životu.

Koji pravac ili strana sveta je najbolja dok spavate, jedete, gledate tv , učite

Pomaže vam u odluci za prihvatanje nekog posla ili odlaska u inostranstvo

– Kako da poboljšate vaše odluke da dostignete ciljeve

– Kako da dođete do boljitka i blagostanja

– Do povećanja priliva novca

Svi ovi pedlozi su putokaz zašto bi trebalo da Feng Shui konsultacije radite sa sa profesionalcima i stručnjacima da ne biste napravili greške i dobili pogrešne efekte.

Konsultacije zavise od više faktora: – kvadrature prostora, broja ukućana, broja nivoa stana ili kuće, posebnih prostorija (podrum, tavan, garaža, bašta..)

Možete da mi pišete za kontakt na info@fengshuisrbija.com

ili se javite na 061 63 43 143 ili me pronađite na svim društvenim mrežama.

Mima Miković, inostrano sertifikovaniFeng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM,pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: