Zašto biramo određene boje u prostoru, kao svoj lični pečat

Zašto biramo određene boje

Mnogi se pitaju zašto uvek imaju afinitete samo za neke određene boje. Imate ljude koji koriste samo 2-4 boje i to je to…ne vole jednostavno više boja jer su drugi tipovi ljudi. To znate ako uradite njihov lični element i kua broj, koji možete naći ovde.

U Feng shui boje imaju snažan i trajan efekat na ljude. Boje koje biramo pri oblačenju često su manifestacija našeg karaktera i raspoloženja.U poslovnom svetu i interakciji sa drugim ljudima vrlo je bitno kakav utisak odajemo odabirom odeće i boja.

U Feng shui boje imaju snažan i trajan efekat na ljudeAko vam boje odaju pozitivan osećaj u vašoj  spavaćoj sobi, ulazu ispred  dnevne sobe, kuhinji  ili kupatilu..mogu vam podići ceo život, uključujući vaš odnos sa ljudima, ljubav, prosperitet, porodični sklad i zdravlje.

Kako koristiti boje da poprave raspoloženje i atmosferu

 

Loše boje u istim oblastima, posebno u spavaćoj sobi, ispred ulaza u dnevnu sobu, mogu uticati da sve što dolazi – odlazi.

Daju efekat pada energije, i depresije poniznosti i lišenja svih prosperiteta.

U stvari, dobre ili loše boje ostavljaju veliki trag na čoveka i trajan uticaj na ličnost. Ako ne verujete, podsetite se boja iz detinjstva sa kojima ste bili okruženi kao dete.

Boje su direktno imale uticaj na građenje ličnosti.

 

Boje u kojima ste odrastali definitivno su oblikovale vaš izgled i pogled na svet. Samim tim i boje feng shui oblikuju novu ličnost, nov pogled na svet i sada, kada ste odrasli. U feng shui, boje se koriste za vraćanje zdravlja i vitalnosti u polju stana ili prostora u kom ste ga obojili po feng shui principima.

U feng shui , boje imaju moć da oblikuju način na koji vaša osećanja mogu da stanu u zgradi, kući, stanu, poslovnom prostoru u okviru spavaće sobe, vaš odnos prema životu, vaš ceo život.

 

Boje se u feng shui koriste za izlečenje ili kao feng shui simbol/lek protiv negativnih energija. Isto tako, feng shui boje se koriste da stimulišu i poboljšaju svu pozitivnu energiju chi iako je vi ne vidite.

Svako ko želi da leči prostor sa bojama feng shui, treba da se konsultuje sa  Feng shui savetnikom, jer se na nekim mestima iste boje ne mogu koristiti , u istim porodicama, placevima i slicno. Boja kao što je crveno, roze, ljubičasta, boja šljive, boja crnog vina..itd su veoma zahtevne boje sa visokim poznavanjem rasporeda strana sveta, horoskopa zgrade, 9 letećih zvezda, i ostalo.

Narandžasta boja po feng shui

 Uz pomoć feng šui boja, izgradite svoj stil 1deo

Uz pomoć feng šui boja izgradite svoj imidž -2 deo

Boje za dobru vibraciju vas i vašeg životnog prostora

Te iste boje na nekom mestu mogu doneti probleme, nesreću, lošije odnose u porodici, hipersenzibilnost. Medjutim, uz dobru konsultaciju sa Feng shui Masterom, te iste boje donose prosperitet, zdravlje , vitalnost, snagu i yang chi (jaku enegiju). Оpis boja i uticaja na odredjena mesta u stanu i njihov odnos sa emocijama i zdravljem po feng shui principu:

ROZEboja za romantiku
CRVENAboja za vitalnost
LJUBIČASTA boja za strast
ŽUTA boja mudrosti i sreće
NARANDŽASTAboja bilansa, promena i snage
ZELENA boja rasta, inovacija i otvorenosti
PLAVA – boja za spokoj i sagledavanje sebe samog,opuštajuća
BELA boja čistoće spolja i snage ličnosti iznutra
SIVA – boja za biznis
CRNAboja bogatstva, moći i nepredvidivosti
BRAONboja prisebnosti, uzemljenja i dubine

 Osvežite uniformu detaljima      Uspešno predavanje o stilu

 

Za vas napisala: Mima Miković, inostrano sertifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod IPHMsertifikat-mima[1]
Inostrani  Certifikat USUI TEATE  &  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  Dave King   
Life Coach by Caty Line  

tel:061 6343143 ili pišite na info@fengshuisrbija.com  

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde 

 

 

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju