Feng shui probudite strasti- Magazin BILJE I ZDRAVLJE

by | Mar 15, 2015 | Home, PRESS | 0 comments

Najveća želja na svetu  da vas voljeni pogleda kao prvog dana zabavljanja. Zagrli, strasno poljubi i voli kao nikada pre. Ali, neka tiha patnja i hladnoća, uvukli su se, poput kradljivca, u vaše živote, ostavljajući nemir i pustoš u duši i u spavaćoj sobi. Kako postaviti krevet? Koju posteljinu koristiti za bolju seksualnu energiju?

Kako napraviti LJUBAVNI OLTAR?

 

Najveća želja na svetu  da vas voljeni pogleda kao prvog dana zabavljanja. Zagrli, strasno poljubi i voli kao nikada pre. Ali, neka tiha patnja i hladnoća, uvukli su se, poput kradljivca, u vaše živote, ostavljajući nemir i pustoš u duši i u spavaćoj sobi.

Koliko god da ste pokušavali da probudite uspavanu ljubav i strast, uvek se isprečila još veća barijera izmedju vas. Kako razbuktati ljubav i seksualnu energiju i doživeti neslućene vrtloge strasti? Gde se krije najveći afrodizijak? Mima Mikovic, sertifikovani feng shui instruktor iz Beograda za „Bilje i zdravlje“ savetuje kako treba da izgleda spavaća soba, počev od boja zidova i namestaja, posteljine, osvetljenja do pokretanja čarobne magije kao pokretača životne energije. UNIVERZUM NE ZNA ZA PROŠLO NITI BUDUĆE VREME –UNIVERZUM  SAMO ZNA ZA SADAŠNJE VREME

 

Seksualna energija spavaće sobe

Najoptimalnije mesto za spavaću sobu u stanu je jugozapad, mesto gde caruje ljubav i bračna sreća. Ako sledite Feng shui pravila možete da očekujete jačanje ljubavne energije za parove i za one koji traže novu ljubav. Za početak, obojite zidove svetlijim tonovima:krem, pesak boja, boja sunca, breskve, narandže, nara, roze i kombinacije sa belom i krem. Zaboravite boje vode:plava, teget, crna jer „voda gasi ljubavni plamen“. Takodje boje metala zlatna, siva, srebrna, bakarna jer  po odnosu 5 elemenata, „metal reže“ ljubavnu energiju i partnerske odnose.

        Krevet  

Element zemlja, kao jedan od pet kosmičkih elemenata koji se koristi u feng shui predstavlja  balans, stabilnost, zaštitu. Zato bi bilo dobro da se odaberu upravo te zemljane boje za krevet:braon, boja čokolade, krem, boja peska, boja sedefa školjke, terakot, maslinasta. Ako je soba velika i prostrana, možete da se odlučite za tamnije tonove nameštaja što uključuje i krevet i orman i dve komodice ili noćne ormariće pored uzglavlja. Za male sobe odaberite krem i varijante boje bele kafe. Ne birajte čisto belu, jer je ona u fneg šhui predstavljena kao metal.

Gledajte da vam je krevet naslonjen na zid, a ne na prozor ili da uopšte nema naslon.Krevet bi trebalo da je od jakog i punog drveta. Da ima visoko tapacirano uzglavlje jer odaje čvrstinu i zaštitu tokom noći. Ne zaboravite da su čistoća i dobra higijena osnov za dobro zdravlje, bogatstvo, ljubav i sreću vas i vaše okoline.

 Posteljina

Madrac ili dušek po  feng shui pravilu bi trebalo da je iz jednog dela, da ne dodje do razdvajanja partnera.  Ako imate dva odvojena madraca, pokušajte da „izlečite“ takav ležaj sa nekom presvlakom iz jednog dela. Na energetskom nivou spaja ono što se razdvojilo.

Zamenite staru posteljinu novom i lepom. Tople boje kao pink ili crvena jačaju ljubav. Oranž ili žuta pojačavaju yang energiju koja je manifestacija sunčeve energije, energije  života i strasti. Ako ste sami, pink ili koralna boja mogu da privuku nežnog partnera. Crvena boja vina i purpurno ružičasta privlače strastvenog ljubavnika. Ovi saveti su i za parove koji su u nekim hladnijim odnosima.

    Nameštaj

Birajte sav nameštaj od drveta ili bambusa, nikako od metala. Stavite dve noćne komodice sa obe strane kreveta. Ne bi trebalo ništa da vam smeta ili da ima oštre vrhove koji mogu noću da razore auru, spoljašni omotač oko tela. Ne držite knjige niti servis i bilo šta što ne pripada osobama koje tu spavaju.Usisivač, daska za peglanje i bilo šta slično nemaju mesta u spavaćoj sobi jer se gubi romantika i seksualna energija. Možete da ostavide radio ili CD plejer jer slušanje ljubavne muzike u podsvesti inicira ljubavni magnetizam. TV, kompjuter ili lap top definitivno izbacite iz spavaće sobe. Ne držite sprave za vežbanje jer bijaju yang energiju ljubavi i yin energiju mira i opuštanja.

      Osvetljenje

Viseći luster od kristala ili okrugla kristalna kugla obešena na jugozapadnom delu stana, odlična je za aktiviranje či energije koja stimuliše romansu i donosi sreću u ljubavi. U spavaćoj sobi postavite difuzno svetlo  ili abažure pastelnih boja sa mekim osvetljenjem. Izbegavajte lustere iznad kreveta jer mogu da odašiljaju negativnu energiju veoma opasnu tokom spavanja zbog izazivanja osećaj probadanja kroz stomak ili srce.

    LJubavni oltar

Na noćnom ormariću, u posudi od stavite mirisno cveće poznato kao pot pouri. Nakapajte par kapi eteričniog ulja po želji. Vise tajni i mirisnih recepata procitajte  OVDE. Stavite mandarinske patkice od roze kvarca ili labudove za ljubav. Možete i srce od roze kvarca, jer je to kristal koji deluje na nivou širenja ljubavi. Narukvice za cakre od roze kvarca, rubin ahata i korala koji pojacavaju ljubav i seksualnu energiju, nocu ih drzite u ljubavnom oltaru.  Uz drvce od kristala stavite dve roze, žute, crvene ili ljubičaste sveće povremeno upalite.

Za one koji traže ljubav i romansu, isecite sliku neke javne ličnosti koji podseća na vaš tip muškarca ili žene i stavite je  pored vaše slike na ljubavnom oltaru. Ovim ćete privući partnera sličnog izgleda.

Labudovi u paru za ljubav isto kao mandarinske patkice

 

double_happiness_symbol_tra

 

 

Dupli srećni znak ili dupli srećni simbol za ljubavi partnerstvo

 

 

Na zidovima

Osnovno feng shui pravilo je da uklonite sve tužne slike ili usamljenu ženu ili muškarca. Rešite se na nekog bivšeg partnera. Fotografije dece i roditelja ne držite u spavaćoj sobi Stavite slike sretnih parova u zagrljaju. Napravite vašu „listu želja“. Neka želje budu u afirmativnom obliku, ne u budućem. Kosmos ne poznaje prošlo niti buduće vreme. Samo danas i sada! Zaspite i budite se uz vaše želje.

Moćne kapi etarskih ulja

Aroma lampa je obavezna u spavaćoj sobi jer etarska ulja bude senzualnost i seksualnu energiju

 Za bolju seksualnu energiju:1 kap eteričnog ulja ylang-ylang stavite na drugu čakru koja se nalazi se 2 prsta ispod pupka. Stavitei  dve kapi na jastukTakodje, možete sipati u aroma lampu ili par kapi u sveću. đ privučete budućeg partnera: Jedna kap jasmina na treće oko, tačka izmedju obrva. Da osvežite svoj prostor za jaku feng šui energiju:U flašicu prskalicu, sipati 500 ml vode i dodati od 7-10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa ili nane i par kapi limuna. Ako želite efekat ljubavi, dodajte 1 kap ružinog ulja, 3-6 kapi limuna i 2 kapi ylan ylang eteričnog ulja.

Izvor:BILJE I ZDRAVLJE     novosti.rs

 

  

 

Podelite ovaj tekst: 

Za knjigu, kliknite ovde

poručite ovde knjigu

Za E-book kliknite ovde

<

Mima Miković

  • inostrano sertifikovani i akreditovani Feng Shui konsultant
  • licencirani instruktor predavač kod IPHM
  • Sertifikat USUI TEATE & TRADITIONAL JAPANESE REIKI
  • Style advisor @ CatyLine
  • Autor knjige "Feng Šui: Kineska mudrost i balkanska tradicija"

ZAKAŽITE KONSULTACIJU: Info@fengshuisrbija.com  +381616343143

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dopašće vam se još: