Feng shui probudite strasti- Magazin BILJE I ZDRAVLJE

naslovna  Kako napraviti LJUBAVNI OLTAR? Kako postaviti krevet? Koju posteljinu koristiti za bolju seksualnu energiju?

Sve odgovore na pitanja u tekstu….

Najveća želja na svetu  da vas voljeni pogleda kao prvog dana zabavljanja. Zagrli, strasno poljubi i voli kao nikada pre. Ali, neka tiha patnja i hladnoća, uvukli su se, poput kradljivca, u vaše živote, ostavljajući nemir i pustoš u duši i u spavaćoj sobi.

Koliko god da ste pokušavali da probudite uspavanu ljubav i strast, uvek se isprečila još veća barijera izmedju vas. Kako razbuktati ljubav i seksualnu energiju i doživeti neslućene vrtloge strasti? Gde se krije najveći afrodizijak?

Mima Mikovic, sertifikovani feng shui instruktor iz Beograda za „Bilje i zdravlje“ savetuje kako treba da izgleda spavaća soba, počev od boja zidova i namestaja, posteljine, osvetljenja do pokretanja čarobne magije kao pokretača životne energije 

UNIVERZUM NE ZNA ZA PROŠLO NITI BUDUĆE VREME

UNIVERZUM  SAMO ZNA ZA SADAŠNJE VREME

 SEKSUALNA ENERGIJA SPAVAĆE SOBE

Najoptimalnije mesto za spavaću sobu u stanu je jugozapad, mesto gde caruje ljubav i bračna sreća. Ako sledite Feng shui pravila možete da očekujete jačanje ljubavne energije za parove i za one koji traže novu ljubav. Za početak, obojite zidove svetlijim tonovima:krem, pesak boja, boja sunca, breskve, narandže, nara, roze i kombinacije sa belom i krem.

Zaboravite boje vode:plava, teget, crna jer „voda gasi ljubavni plamen“. Takodje boje metala zlatna, siva, srebrna, bakarna jer  po odnosu 5 elemenata, „metal reže“ ljubavnu energiju i partnerske odnose.

        KREVET  

Element zemlja, kao jedan od pet kosmičkih elemenata koji se koristi u feng shui predstavlja  balans, stabilnost, zaštitu.

Zato bi bilo dobro da se odaberu upravo te zemljane boje za krevet:braon, boja čokolade, krem, boja peska, boja sedefa školjke, terakot, maslinasta.

Ako je soba velika i prostrana, možete da se odlučite za tamnije tonove nameštaja što uključuje i krevet i orman i dve komodice ili noćne ormariće pored uzglavlja. Za male sobe odaberite krem i varijante boje bele kafe. Ne birajte čisto belu, jer je ona u fneg šhui predstavljena kao metal.

Priča o ljubavi, lepoti, seksu i feng shui simbolima i kako primeniti u svom prostoru.

Gledajte da vam je krevet naslonjen na zid, a ne na prozor ili da uopšte nema naslon.Krevet bi trebalo da je od jakog i punog drveta. Da ima visoko tapacirano uzglavlje jer odaje čvrstinu i zaštitu tokom noći. Ne zaboravite da su čistoća i dobra higijena osnov za dobro zdravlje, bogatstvo, ljubav i sreću vas i vaše okoline.

     

MANDARINSKE PATKICE i LABUDOVI za LJUBAV-video

                                   POSTELJINA

Madrac ili dušek po  feng shui pravilu bi trebalo da je iz jednog dela, da ne dodje do razdvajanja partnera.  Ako imate dva odvojena madraca, pokušajte da „izlečite“ takav ležaj sa nekom presvlakom iz jednog dela. Na energetskom nivou spaja ono što se razdvojilo

KRISTALNI PRIVESCI -lekoviti NAKIT-kristali za lančić, ključeve i auto

Zamenite staru posteljinu novom i lepom. Tople boje kao pink ili crvena jačaju ljubav. Oranž ili žuta pojačavaju yang energiju koja je manifestacija sunčeve energije, energije  života i strasti. Ako ste sami, pink ili koralna boja mogu da privuku nežnog partnera. Crvena boja vina i purpurno ružičasta privlače strastvenog ljubavnika. Ovi saveti su i za parove koji su u nekim hladnijim odnosima.

                                          NAMEŠTAJ

Birajte sav nameštaj od drveta ili bambusa, nikako od metala. Stavite dve noćne komodice sa obe strane kreveta. Ne bi trebalo ništa da vam smeta ili da ima oštre vrhove koji mogu noću da razore auru, spoljašni omotač oko tela.

Ne držite knjige niti servis i bilo šta što ne pripada osobama koje tu spavaju.Usisivač, daska za peglanje i bilo šta slično nemaju mesta u spavaćoj sobi jer se gubi romantika i seksualna energija. Možete da ostavide radio ili CD plejer jer slušanje ljubavne muzike u podsvesti inicira ljubavni magnetizam. TV, kompjuter ili lap top definitivno izbacite iz spavaće sobe. Ne držite sprave za vežbanje jer bijaju yang energiju ljubavi i yin energiju mira i opuštanja.

                                            OSVETLJENJE

Viseći luster od kristala ili okrugla kristalna kugla obešena na jugozapadnom delu stana, odlična je za aktiviranje či energije koja stimuliše romansu i donosi sreću u ljubavi. U spavaćoj sobi postavite difuzno svetlo  ili abažure pastelnih boja sa mekim osvetljenjem.

Boje za dobru vibraciju vas i vašeg životnog prostora- Savrsena.com

Izbegavajte lustere iznad kreveta jer mogu da odašiljaju negativnu energiju veoma opasnu tokom spavanja zbog izazivanja osećaj probadanja kroz stomak ili srce.

                                                      LJUBAVNI    OLTAR

Na noćnom ormariću, u posudi od stavite mirisno cveće poznato kao pot pouri. Nakapajte par kapi eteričniog ulja po želji. Vise tajni i mirisnih recepata procitajte  OVDE

Stavite mandarinske patkice od roze kvarca ili labudove za ljubav

 Možete i srce od roze kvarca, jer je to kristal koji deluje na nivou širenja ljubavi.  

Narukvice za cakre od roze kvarca, rubin ahata i korala koji pojacavaju ljubav i seksualnu energiju, nocu ih drzite u ljubavnom oltaru.

 Uz drvce od kristala stavite dve roze, žute, crvene ili ljubičaste sveće povremeno upalite.

Za one koji traže ljubav i romansu, isecite sliku neke javne ličnosti koji podseća na vaš tip muškarca ili žene i stavite je  pored vaše slike na ljubavnom oltaru. Ovim ćete privući partnera sličnog izgleda.

Labudovi u paru za ljubav isto kao mandarinske patkice

double_happiness_symbol_tra dupli srećni znak ili dupli srećni simbol za ljubavi partnerstvo

NA ZIDOVIMA

Osnovno feng shui pravilo je da uklonite sve tužne slike ili usamljenu ženu ili muškarca. Rešite se na nekog bivšeg partnera. Fotografije dece i roditelja ne držite u spavaćoj sobi Stavite slike sretnih parova u zagrljaju.

Napravite vašu „listu želja“. Neka želje budu u afirmativnom obliku, ne u budućem. Kosmos ne poznaje prošlo niti buduće vreme. Samo danas i sada! Zaspite i budite se uz vaše želje.

 


MOCNE KAPI ETARSKIH ULJA

Aroma lampa je obavezna u spavaćoj sobi jer etarska ulja bude senzualnost i seksualnu energiju

 Za bolju seksualnu energiju:1 kap eteričnog ulja ylang-ylang stavite na drugu čakru koja se nalazi se 2 prsta ispod pupka. Stavitei  dve kapi na jastukTakodje, možete sipati u aroma lampu ili par kapi u sveću. 

Da privučete budućeg partnera: Jedna kap jasmina na treće oko, tačka izmedju obrva.

Da osvežite svoj prostor za jaku feng šui energiju:U flašicu prskalicu, sipati 500 ml vode i dodati od 7-10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa ili nane i par kapi limuna. Ako želite efekat ljubavi, dodajte 1 kap ružinog ulja, 3-6 kapi limuna i 2 kapi ylan ylang eteričnog ulja.

Autor teksta:Mima Mikovic
Founder of fengshuisrbija.com&catyline.com Certificated Professional Feng Shui&Crystal Healer by IPHM.  Tradicional Japanese Reiki & Life Coachsertifikat-mima[1]

Pogledajte ovde Za feng shui konsultacije ili savete ili na tel. 0616343143 i 061 6343142

na svim drustvenim mrezama samo  #fengshuisrbija  info@fengshuisrbija.com

Izvor:BILJE I ZDRAVLJE     novosti.rs[subscribe2]