Rad od kuće, Uspeh,Prosperitet, Cilj-video

Šta je potrebno uraditi u stanu

Nekako ste se već navikli u poslednjih 2,5 ili evo već 3 godine da radite iz stana. Mnogo frustracija je bilo na početku ali ste se sada već navikli. Međutim to donosi sasvim drugačiji raspored po stanu, način komunikacije, usklađenost sa svim ukućanima. I mnogo još drugih faktora. Svi smo svedoci u poslednje dve godine da se naš posao preselio u kuću. Takav vid rada se “odomaćio” kod mnogih firmi a da nismo ni postali svesni.

Uspeh i prosperitet dovodi do vašeg cilja kojeg ste zamislili. Kreiranje ideja ima više načina kroz vizije,  tablu želja , meditacije i slično ali sve to zreba da se radi uz poslovne aktivnosti koje imate. Možete uvek kod kuće raditi bez obzira da li je to propisano ili ste vi tako odlučili. Bitno je gde sedite i da li vam je enterijer udoban. Da li je odlična energija prostora ili kako mi tozovemo da li je feng shui yang chi.

Ljubav i harmonija je deo kućnog bitisanja a komunikacija i yang energija je deo poslovanja. Kako sada to sve uskladiti, baš je teško?!

Šta bi trebalo znati da vam bude harmoničnije i poslovanje  i vaš privatni prostor odlušajte u videu.

Više teksta na ovu temu i biljaka za novac, kristala, svetlosti možete pročitati u tekstu o home office

Ovde sam vam stavila neke detalje koji su više potrebni za mir i bolju koncentraciju

 

 

Mima Miković, inostrano sertifikovani Feng Shui konsultant i kristaloterapeut i akreditovani izvršni instruktor predavač i škola  kod IPHM, pišite mi na info@fengshuisrbija.com ili se javite na 061 63 43 143sertifikat-mima[1]

 

Life Style Coach by Caty Line, Inostrani Certifikat USUI TEATE i TRADITIONAL JAPANESE REIKI by Dave King.

 

Knjiga se može kupiti u Laguna knjižarama ili na Laguna sajtu    ili   E-Book  kliknite ovde   Pogledajte i sajt o life style www.catyline.com

[paypal_donation_button]

mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju