Početna/home

 VAŠ PROSTOR GOVORI O VAMA

Da li želite da imate više energije? Da bolje spavate? Da bolje radite? Otklonite negativnu energiju iz kuće ili poslovnog prostora?


crystal_loznica4

Želite stambeni ili poslovni prostor koji se i vama i drugima osmehuje? Kako ćete prepoznati prostor koji se OSMEHUJE?

Znate taj osećaj sigurno! Samo ću vas malo podsetiti.

To je osećaj kada udjete u nečiji stan ili kancelariju i odmah se osećate smireno. Staloženo i radosno u duši, imate spokoj i MIR!

Takvi se prostori prepoznaju, urađeni su po feng shui-u.

FENG SHUI MOŽE DA POMOGNE da se ovako osećate

(ovde pogledajte sta je feng shui)

 Feng Shui Srbija Gostovanje Mime Miković na TV Kopernikus Prica o feng shui, interakcija kosmicke energije sa ljudima i prostorom. Blokade u stanu i kako ih ukloniti. Koje boje su odlicne po feng shuiju- i za prostor ali i za ljude   POGLEDAJTE I OSTALE VIDEO KLIPOVE!

ŠTA SE RADI NA FENG SHUI KONSULTACIJAMA ?

       sertifikat-mima    
Feng Shui Konsultacije

Kada su poitrebne neke promene u stanu ili na poslu, to svi ljudi osete.  Zato se  Feng Shui konsultacijama ili savetima pomaže na: Otklanjanju blokada i zastoja energija u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Savet kako da postavite, krevet,radni sto,televizor,ekran kompjutera.U Vašoj kući ili poslovnom prostoru.

Kojom bojom da ofarbate zidove, postavite nameštaj, slike, ogledala, cveće. Kako da popravite lošu postavku kupatila u stanu ili poslovnom prostoru.

Savet kako da optimalno uredite kuhinju i trpezariju. Kako da opremite poslovni prostor i da proteče energija novca i uspeha.

Uraditi Vaš lični Feng Shui. Kada imate uradjen Vaš lični Feng Shui znaćete:  Vaš lični broj KUA koji vam daje 4 optimalna pravca i 4 nepovoljna pravca, koje nove aspekte da očekujete, kako da izgradite odnos prema hrani, odeći, koji nakit i koje kristale da koristite po odredjenom elementu…

Element pod kojim podpadate koji vam daje vaše lične osobine kao i optimalno mesto u prostoru. Takodje je u vezi sa načinom opremanja stana, bojama koje volite. Direktno je vezano i za vaše lično eksponiranje u privatnom i poslovnom životu.

Koji pravac ili strana sveta je najbolja dok spavate, jedete, gledate tv 

Pomaže vam u odluci za prihvatanje nekog posla ili odlaska u inostranstvo

– Kako da poboljšate vaše odluke da dostignete ciljeve

– Kako da dodjete do boljitka i blagostanja

– Do povećanja priliva novca

Svi ovi pedlozi su putokaz zašto bi trebalo da Feng Shui konsultacije radite sa sa profesionalcima da ne biste napravili greške i dobili pogrešne efekte.

Konsultacije zavise od više faktora:– kvadrature prostora
– broja ukućana- broja nivoa stana ili kuće- posebnih prostorija (podrum, tavan, , garaža, bašta..)

Možete da pišete za kontakt na info@fengshuisrbija.com ili pozovete na 061 6343142 ili 06 16343143

Postoji 10 stvari  koje mozete da
URADITE i SAMI! :
1. Pri izboru prostora vodite računa ko je bio prethodni vlasnik zbog energija koje prostor pamti i posle emituje2. Da kupatilo nije preko puta ulaznih vrata ili u centru stana3. Da očistite prostor od nereda i prašine (podrazumeva se podrum i tavan)

4.
Da popravite česme, kanalizacione odvode strujna tela i električne aparate i sijalice
6. Pobacate svo suvo i plastično cveće

7.
Sredite ormane, ostave, police, fioke

8.
Bacate djubre svako veče

9.
Perete sudove i dnevno održavate kuhinju

10.
Da spavaća soba nema ogledala, kompjuter, TV

PITATE SE GDE JE FENG SHUI PALATA NOVCA ili LJUBAVI U VAŠEM STANU?

32924_shutterstock_114548950_300x0

Po FENG SHUI , svaki prostor ucrtan u kvadratu se deli na 9 palata, sektora koje se zovu BAGVE. Svako polje korespondira sa ELEMENTOM koje je vezano za odredjene dogadjaje, ljubav, novac, zdravlje.

Po Feng Shui polje # 4 na JugoIstoku vašeg prostora,element Drvo. Orijentir su ulazna vrata u prostoru – na Severu.Polje novca je u levom gornjem uglu JI. Ali samo ako su vrata na severu, ponavljam..Ovo je važno jer ja radim po Klasičnoj Kineskoj Feng Shui Školi.

DA LI VAŠ PROSTOR IZGLEDA OVAKO??

feng shui srbija

OVAJ Lo shu kvadrat predstavlja IDEALAN PROSTOR SA SVIM POLJIMA KOJI DAJU:DOBAR PROTOK VAZDUHA-ČISTU ENERGIJU, DOBAR PROTOK NOVCA-DOBAR PRILIV NOVCA. Medjutim ovo je prikaz za čitaoce i početnike u feng shui nauci. Postoji još mnogo pregleda i crtanja odredjenih direkcija, po raznim Feng Shui Školama. 

ŠTA JE NOVAC?

 

NOVAC JE POSREDNIK IZMEĐU VAS I STVARI

feng shui srbija
*Ako u stanu nemate ovaj deo koji je označen brojem 4: NEMA ENERGIJE, NEMA VAZDUHA,NEMA PROTOKANOVCA,NEMA NOVCA

CILJ vašeg Feng Shui jeste:Bogata dekoracija u polju novca,Dobar energetski protok, Podizanje protoka i priliva novca.

    *  Ako imate projekciju u prostoru ili višak prostorije, terasa ili balkon:ENERGIJA SE ODLIVA, VAZDUH SE NE ZADRŽAVA,NOVAC SE ODLIVA

DOZVOLITE DA FENG SHUI ENERGIJA RADI ZA VAS pozovite na tel:061/63-43-142 i 061/63-43-143 info@fengshuisrbija.com

   [subscribe2]
 ŠTA JE LJUBAV?
NEMATE LJUBAV, ŽELITE BRAK, NEMATE PARTNERA, IMATE SLABU KOMUNIKACIJU SA DECOM, LOŠ ODNOS MEDJU ZAPOSLENIMA

Imate savršen posao, odlična primanja, fali vam ljubav.
U prostoru polje koje je važno za novu ljubav, bolje odnose u porodici, odličnu komunikaciju, predstavljeno je brojem 2 -Element ZEMLJA

Ovaj gornji kvadrat(lo shu) ili predstavka vašeg prostopra pokazuje  savršen prostor u kome sve funkcioniše u savršenom redu i ljubavi i odličnoj komunikaciji medju partnerima ali i decom. Naravno, postoje još neki aspekti koji se moraju proveruiti kao špto je objašnjeno kod kvadrata lo shu kod NOVCA

Ovakav prostor ne donosi ljubav, oduzima energiju i dovodi do loše
komunikacije,gubitka ljubavi, gubitka klijenata.
Vama je potrebna promena. Najbolji način da privučete ljubav jeste da sredite svoj životni prostor. Nered u prostoru i gomila nataloženih stvari i neprimerne slike vrlo lako oteraju LJUBAV sa vaših vrata. Pomozite sebi da nadjete LJUBAV.
Pomozite zaposlenima da pojačaju KOMUNIKACIJU. PRIVUCITE nove klijente i ZADRŽITE stare klijente dobrom pričom.
Pokažite svima da ste našli ljubav & partnera, nove klijente i na kraju
sreću&spokoj. 🙂

ŠTA JE POSLOVNI FENG SHUI?

mogi

U poslu je jako važno da znate šta i kako početi i kako razvijati svoje poslovne kontakte i klijente. Kako praviti poslove da vam budu plaćene fakture ili plate vašim zaposlenima, ili nove investicije? To se zove imati jasan cilj. Medjutim nije sve tako lako i zbog toga neke manje firme propadaju a veće odlaze u stečaj.

Zato se u Poslovnim feng shui konsultacijama daju akcenti na uredjenje prostora, pomaže u jasnim ciljevima sa direktorom ili vlasnikom, sasglerdavaju se medjuljudski odnosi i kako se unapredjuju kroz razne feng shui tehnike ..ostavruju se ciljevi sa početka otvaranja firme

Ovde je samo neki feng shui saveti za vaše ciljeve:Kako napraviti KARIJERU i popraviti BIZNIS,  da li promeniti VRSTU DELATNOSTI, kako se  PRILAGODITI SITUACIJI

Ovde na slici je Lo Shu kvadrat koji slikovito pokazuje samo delić nedostataka ili boljitaka u prostoru. Naravno, postoije i mnogi drugi aspekti, observacije i nacrti koji su važni za odlukei moje savete u feng shui konsultacijama.

U prostoru koje komunicira sa karijerom je polje#1, koje se uvek nalazi na Severugde vlada Element –VODA.
Orijentir , ulazna vrata na severu-polje karijere je na S

Ovo je mesto obnavljanja energije, Regeneracije,Pripreme za početak novih poslovnih ciklusa, Novih planova.

Vaš ulaz govori o vama i Vaša ulazna vrata govore ovama.

Da li je ulaz u vaš poslovni prostor mračan, nema svetlosti, polupane sijalice. Ulazna vrata se teško otvaraju i stoji gomila starih papira i djubreta ispred vrata. Neuredan prostor u predvorju,ogledalo naspram vrata itd.
Ako je samo jedan detalj ovakav onda je potrebno HITNO nešto uraditi u prostoru i feng shui savetima.

Pozovite ODMAH feng shui konsultanta
tel:061/63-43-143 i 061/63-42-142  info@fengshuisrbija.com 

ŽELITE DECU?

27.april
Kada se pitate da li vam je PONESTALO KREATIVNOSTI ili NEMATE PLANOVE. BUDUĆNOST JE U MAGLI.
U prostoru bagva ili palata koja komunicira sa poljem vizija, ideja, kreativnosti ali i akumulacije znanja i novca je  po feng shui je polje 7.Medjutim to je i polje dece, pored broja 3 koje predstavlja porodicu o familiju ali i malu decu. Dominantan Element je METAL-ZLATO

Zato je važno da imate MIR, ZNANJE i JASNE IDEJE. Doterajte ovaj deo prostora po feng shui. Uz muziku i mirisne osveživače , družite se sa decom
Imaćete bolju KREATIVNOST, povećaće se CILJEVI i
VIZIJE Bićete srećniji i zadovoljniji

DOZVOLITE DA FENG SHUI ENERGIJA RADI ZA VAS

 
tel:061/63-43-142 i    061/63-43-143  info@fengshuisrbija.com

error

Hvala na čitanju