Da li stvarno samo priroda pravi tropsko leto, poplave, zemljotrese i uragane?

Sta je HAARP i kakve veze ima sa feng shui naukom?

Moguce da ima, ako sagledamo naucne dokaze o pomeranju severnog pola (elektromagnetna snaga u zemlji ). (Ovde je sve napisano sa video clipovima)

Sa tim se  pomerila i kompasna direkcija severa. Ko ima vrata na severu, za poslednje dve godine je izmerena razlika od 15-19 stepeni razlike.

Svake godine u januaru radim  Letece zvezde (feng shui saveti) uz pregled stanova i ponovno merenje vrata, tako da sam licno  ispratila ovu pojavu.

Odgovor na videu  koji je objavljen na History kanalu.

 Raskrinkan HAARP i Chemtrails na History kanalu i pokusajte da ukljucite prevod na cc

video postavio strhinja

 Ovde pogledajte deo iz  emisije na TV Palma, kod Olivere Miletovic15.09.2012. koji govori o haarpu u Srbiji

video postavio DzonsonBor

Vojislav Milosevic je izmedju ostalog  govorio o haarpu u Srbiji, gde je postavljena jedna antena kod Barajeva, blizu Beograda. Autor je knjige “Balkanski cvor”.

Izvor i sire objasnjenje na :vestinet.rs

Na sajtu VLF Field Sites se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.

Za ovu antenu se na sajtu čas navodi da je linijski pojačivač, čas da je to linijski prijemnik.

Sakupila:

 Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod sertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142

[subscribe2]
error

Hvala na čitanju :)