Misljenje citaoca o sajtu

draga Mima stvarno mislim da su Vaši saveti od najvećeg društvenog

značaja naročito u uvim godinama kada je energija koju nudi Vaša životna orjentacija od najvećeg društvenog značaja .
Mislim da bi ministarstvo za zdravlje građevinu školstvo i svi aspekti trebali da su u skladu.Bilo bi dobro da se povežete i da napravite neku organizaciju
koja bi tretirala sve aspekte naše države a volontera i ljudikoji bi pomogli su bezbrojni. Mislim da ste toliko divni i bitni.
Volim ceo Beograd a kada bi doselila koji deo grada bi bio najeefikasniji za 29.07.1964.mesto rpđenja Osijek. s poštovanjem pozdrav s nadom da ćemo se upoznati i sprijateljiti Svetlana ps samo da prodam stan i dođem.

ODGOVOR

Draga Svetlana, hvala na ovim lepim recima. Trudim se da jednu veoma obimnu nauku, kao sto je feng shui prikazem kao veoma logicnu i primenljivu u narodu.
Sto se tice vase eventualne selidbe u Beograd, trebalo bi da znate samo jedno. Ono sto vama odgovara, ne znaci da bi odgovaralo vasim ukucanima. Stoga je najbolje da se orijentisete po osecaju da li volite ravnicu kao sto je Novi Beograd, Zemun i delovi grada od Pancevackog mosta ka Zrenjaninu. Ili volite brdovito kao Banovo brdo ili svi dalje delovi na ibarskoj magistrali. Po vasem KUA broju “leze” vam ovi pravci severozapad, zapad, jugozapad, sever i severoistok grada Beograda. Pozdrav veliki

Please follow and like us:
mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Hvala na čitanju