Kompjuteri i TV ekrani u spavaćim i dečijim sobama

Za feng shui je poznato pravilo što dalje TV, kompjutere i mobilne telefone iz spavaće i dečije sobe.

 

U poslednje vreme sve više ljudi stavljaju kompjutere i TV u dečije sobe. A kao razlog navodi se da je neophodno i da ne mogu da se odvoje od ovih”očaravajućih” spravica.

Zbog elektromagnetnog zračenja, postavka istih je u nekom fleksibilnijem nivou bila relativno moguća. Na primer u ormanu, u kojem možete da zatvorite ekran ili ga  pokrivate tokom noći. Mada je odlično držati i neke zaštitnike pored ekrana.

Mobilni telefon držati što dalje od kreveta i blizine glave, tokom noći. Najoptimalnije je ostaviti ga u dnevnoj sobi.

 

Ono što svi zabravljaju jeste poznati Wi-Fi koji prolazi kroz zidove od komšija, ili Uni-Fi koji je rasprostranjem svuda i po ulicama.

Space Clearing ili energetsko čišćenje prostora

Praktično, ne postoji više mesto gde naše telo nije napadnuto raznim zračenjima.

Medjutim, nije razlog SAMO ZRAČENJE.

IT ljudi, medju kojima je i slavni pronalazač Apple kompjutera, uglavnom baziraju na zabrani korišćenja mobilnih telefona, kompjutera i ostalih spravica od strane svoje dece.

“Kada su “pametni” telefoni u pitanju, većina stručnjaka za tehnologiju ne daje ih deci pre napunjenih četrnaest godina.

“Međutim, jednog pravila pridržavaju se svi – nema nikakvih ekrana u dečjoj sobi. Nikada. Tačka”, kaže Kris Anderson.

Dakle, nisu u pitanju više ni loša energetska zračenja…već   OTUDJENOST.

ZAVISNOST i velika otudjenost, introverntnost, usamljenost, ne postojanje vremena i mesta za tzv. novim znanjima, informacijama i svemu što pružaju socijalne mreže. A u stvari, svi su postali zavisnici od tehnike.

Kako nered u stanu utiče na naš život-magazin Magična zona

E to je problem celog društva globalno, jer se na ljubav, razgovor, razmenu novih saznanja, putovanja i prave životne vrednosti više ne obraća tolika pažnja.

Najjači i najbolji štit su postavke tzv. purifikanata ili sakupljača i prečiščivača loših zračenja. Pomoć u čišćenju elektromgnetne energije je korišćenje kristala kao odličnih sakupljača i purifikanata. Takodje i da se nose kristali kao “lekoviti nakit”.

Izbacite kompjutere i televizore iz spavaće sobe-Magična zona

Cveće i biljke su drugi sakupljači loših energija u prostorima.

I kao najvažnije, sunce i njegovo blagorodno dejstvo na sve ljude. I OSMEH i LJUBAV svih ukućana.

Autor teksta: Mima Mikovic, inostrano certifikovani  i akreditovani Feng Shui   konsultant i Kristaloterapeut i licencirani instruktor predavač kod sertifikat-mima[1]

Inostrani  Certifikat USUI TEATE  i  TRADITIONAL JAPANESE  REIKI by  DAVE KING.    Life Coach  tel:061 6343143 ili 0616343142


 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite blog

Prijavite se da dobijate svaki novi članak direktno u Vaš Inbox.